Despre Biorezonanta

Biorezonanta este o alternative la investigatiile medicale clasice

Duci o viata sedentara? Ai o alimentative saraca in legume si fructe proaspete ? Muncesti prea mult? Nu ai timp sa faci destula miscare ? Te simti obosit tot timpul ? Chiar daca dormi 6 – 8 ore pe zi te trezesti obosit? Simti ca nu mai ai energie? Nu vrei sa mergi la doctor ? Ti-e frica de ace, de substante de contrast, de radiatii, de cozile interminabile de la medical de familie ? Ai in familie persoane cu boli eraditare ? Apar migrene si dureri de cap frecvent? Este momentul ideal sa iti faci un control.

Noi iti oferim special tie, acces la cea mai noua tehnica de investigatie si tratament prin metoda biorezonanta electrofiziologice.

Cel putin de doua ori pe an iti trebuie un control general. Tu le faci ?

Noi iti oferim o solutie complete la problem cotidiene de sanatate. Prin sistemul nostru de monitorizarea a strarii de sanatati ai acces acum la investigatii prin biorezonanta referitoare la urmatoarele organe si sisteme: Inima si Sistem Cardiovascular, Plamani si Aparat Respirator, Stomac si Sistem digestive (Ficat, Pancreas, Colon), Rinichi si Aparat Urinar, Functiile Sexuale, Organele Sexuale, Prostata, Uter, Ovare si Sani; Sistem Osos si Articular; Creier si Sistem Nervos; Sistem Endocrin; Organele De Simt; Coloana Vertebrala.

La fel de importante si incluse in investigatiile noastru sunt si Sistemul Imunitar cu monitorizarea prezentei, riscurilor sau sensibilitatilor la anumiti virusi, paraziti, bacterii sau fungi. Deficitul de minerale si vitamine prezinta o component importanta in concretizarea unei boli in organismul dumneavoastra. Monitorizarea acestor valori va poate salva de zile, chiar saptamani de recuperare dupa contractarea anumitor afectiuni.

Factorii de risc sau riscurile de imbolnavire reprezinta un domeniu important in investigatia cu biorezonanta pe care o facem la cabinetul lotus. Avand aceste informatii din timp dumneavoastra va puteti alcatui alaturi de specialistul nostru, un regim personalizat alaturi de un stil de viata corespunzator, o mai buna suplimentare a vitaminelor, mineralelor sau a altor substante nutritive in corp.