Frecvente Terapeutice Solfeggio Pentru Repararea AND-ului Si Atragerea Transformarilor Pozitive In Viata

Frecvente Terapeutice Solfeggio Pentru Repararea AND-ului Si Atragerea Transformarilor Pozitive In Viata

Conform Doctorului Leonard George Horowitz DMD, MA, MPH,  antreprenor în industria sănătății și autor al numeroase cărți, pamflete, DVD-uri, CD-uri și articole privind probleme de sănătate publică, cum ar fi:

 • Choosing Health for Yourself: A Clear and Practical Guide …, 1981
 • Overcoming Your Fear of the Dentist, 1987
 • Freedom from Headaches, 1988
 • Freedom from TMJ Syndrome, 1988
 • Behavioral Science in Corporate Health, 1990
 • AIDS, Fear and Infection Control: A Professional Development, Risk Management and Practice Building Manual, 1993
 • Dentistry in the Age of AIDS: A Practice Building Manual, 1994
 • Deadly Innocence: Solving the Greatest Murder Mystery in the History of American Medicine, 1994
 • Emerging Viruses: Aids & Ebola – Nature, Accident or Intentional?, 1996
 • Healing Codes for the Biological Apocalypse, (cu Joseph Puleo), 1999
 • Healing Celebrations, 2000
 • Death in the Air: Globalism, Terrorism & Toxic Warfare, 2001
 • DNA: Pirates of the Sacred Spiral, 2004
 • LOVE: the REAL da Vinci Code, 2007,

Sustine ca frecventa de 528Hz este Frecventa Iubirii, ea conecteaza Inima si Sufletul tau cu Natura. El o numeste Frecventa Iubirii. Conform spuselor sale, Frecventa de 528Hz are capacitatea de a repara AND defect, aceasta fiind singura frecventa asociata cu repararea AND-ului. In anii 2010 cand John Hutchinson, un Expert in Energia Electromagnetica din Canada alaturi de partenera sa de cercetari Nancy au folosit Frecventa 528 si alte tonuri Solfeggio pentru a reduce poluarea pe baza de petrol si grasimi din apa si au ajutat la purificarea apei otravite in urma deversarilor de petrol realizate in Golful Mexicului in incidentul British Petroleum. Zona de apa poluata a fost tratata timp de 4 ore cu Frecventa de 528Hz. Inainte de tratament nivelul de poluarea era de 7 ppm, iar in urma tratamentului, poluarea a ajuns la 1 ppm. Rezultatele au fost certificate si de catre Doctorul Robert Naman, specialist chimist cu experienta de peste 30 de ani, fiind in acelasi timp si Presedintele Laboratorului de Testare si Analize Chimice din Alabama. In doar 24 de ore, John si Nancy, folosind puterea sunetelui si a frecventelor radio aproape ca au eliminat deversarile toxice din apa, fara a exista vre-un efect secundar cunoscut.

Frecventa 528Hz mai este cunoscuta ca si frecventa sanatatii si longevitatii, vibratiile sale iti eleveaza inima si fortele divine in armonie cu Natura sau Creatorul. Din ce in ce mai multi vindecatori folosesc Frecventa 528Hz pentru trezirea spirituala. Te ajuta de asemnea sa intrii in aliminament si in armonie. Frecventa de 528Hz, puternicul sunet al iubirii, ajuta la trezirea constiintei umane si aduce mai multa armonie si echilibru in biata. Te ajuta de asemena sa iti cresti capacitatea de auto iubire, si poate pune capat problemelor de sanatate, rautate, gelozie in lume, fiind recomandata pentru un somn bun si linistitor.

Frecventa 528Hz este una din tonurile Solfeggio care are un efect foarte relaxant asupra mintii si copului, ea fiind ascultata in timpul somnului, ajuta personale cu tulburari de somn, in reglarea si realizarea unui somn de calitate. Mai jos avem cateva beneficii ale Frecventei 528Hz:

Aduce AND-ul uman la starea originara, in stare perfecta.

Atrage transformari pozitive in viata dumneavoastra.

Datorita reparatii AND-ului, apar efecte benefice de crestere semnificativa a energiei vitale.

Ajuta la cresterea stimei de stimei de sine prin balansarea si focusarer Chakrei Prexlului Solar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.