Reguli de Aur ale auto-vindecării

Doctorul: „Aceste reguli de aur ale auto-vindecării acționează mai bine decât medicamentele…”

Organismul uman este cel mai complicat sistem. Noi nici nu realizăm de ce suntem capabili. Puterea cuvântului și gândurile omului posedă o energie inimaginabilă de vindecare și pare a fi inutil să tratați vreo afecțiune fără implicarea sufletului. Pentru a activa forța de vindecare a organismului este necesar de a ridica nivelul ide energie interioară. Astfel veți putea învinge orice afecțiuni și să vă restabiliți sănătatea!

Echipa noastră vă împărtășește câteva sfaturi simple care vă vor învăța să prețuiți viața, vă vor restabili sănătatea, iar sufletul va dobândi liniște și pace. Încercați să urmați aceste recomandări indiferent dacă aveți sau nu probleme. Veți observa că în curând veți fi mult mai plini de viață. Vindecați-vă corpul singuri!

Vindecați-vă singuri!

1. Consumați câte 0.5 litri de apă pură de trei ori pe zi. În timp ce o beați spuneți-vă „Eu sunt sănătos, eu mă vindec!”

2. Faceți-vă timp pentru auto-masaj. Câteva 10-15 minute pe zi sunt o adevărată sursă de energie și forță de viață. Trebuie doar să frecați corpul uscat cu palmele, acordați o atenție deosebită capului, gâtului, pieptului și tălpilor.

3. Învățați-vă să vă culcați la ora 22:00 și să vă treziți odată cu primele raze ale soarelui. Mergând la culcare spuneți-vă „Acum eu merg în țara vindecării, unde mă vor ajuta să mă vindec”. Dacă aveți posibilitate, dormiți la amiază, dar nu mai mult de o oră.

4. Atrageți atenție la respirație. Aceasta trebuie să fie uniformă, liberă, fără restricții și cu o bucurie internă. Încercați să expirați de 2-3 ori mai lent decât inspirați și nu uitați să vă controlați respirația de-a lungul zilei.

5. Întocmiți o listă de cuvinte vindecătoare pe care le veți repeta în fiecare zi de câteva ori. De exemplu, „Eu mă vindec, eu sunt sănătos! Energia vindecătoare mă pătrunde. Ea îmi însănătoșește toate organele. Ficatul meu, capul, rinichii devin mai sănătoși”.

6. Încercați să scoateți din cap problemele de sănătate. Nu vă gândiți și nu vorbiți despre bolile dvs. Acest lucru este foarte important!

7. Petreceți cât mai mult timp în natură, savurați contopirea cu pământul, priviți cerul și admirați norii. Starea de bine și aerul curat este garanția unei sănătăți de fier.

8. Ziua ascultați muzică energică, iar seara muzică de relaxare. Dansați, cântați, bucurați-vă de viață!

9. Mâncați des și câte puțin de 5-6 ori pe zi. Mâncarea simplă de casă este cea mai folositoare. Mâncați terci dimineața, apoi salate, varză murată, pâine de casă. Nu consumați ceai, cafea, alcool, deoarece acestea îngustează vasele sangvine.

10. Încercați să vă căliți! Mai întâi turnați apă rece pe tălpi, apoi pe genunchi și ridicați-vă tot mai sus, până veți turna apă și pe cap. În timpul procesului gândiți-vă la vindecarea corpului dvs.

11. Faceți sport. Nu trebuie neapărat să mergeți la sală, gimnastica de acasă este suficientă! Efectuați fandări, flotări, alergați pe loc și ridicați haltere. Important să o faceți conștiincios.

12. Nu mâncați o zi în săptămână. Dacă nu puteți o zi, țineți mai puțin. Înainte de înfometare sau în timpul acesteia spuneți-vă: „Eu voi deveni sănătos în schimbul acestei înfometări. Eu mă vindec!”

13. Încercați să aveți discuții liniștite și de suflet cu cei apropiați. Este o modalitate excelentă de a face schimb de energie pozitivă, care vă plasează pe dvs. și pe interlocutor într-o stare de armonie.

14. Scăpați de orice sursă de energie negativă. Gândiți-vă doar la lucruri pozitive. Priviți comedii, citiți cărți de suflet, ascultați muzica preferată. Renunțați la informații complicate și intruzive, desfătați-vă cu emoții pozitive și plăcute.

15. Un exercițiu foarte puternic! Inspirați adânc, apoi închideți gura și nasul cu degetele. Spuneți-vă: „Eu vreau să trăiesc!” Eliberați nasul și gura. Relaxați-vă și repetați încă o dată.

Acest exercițiu va da un semnal corpului despre dorința puternică de a trăi și atunci toate bolile se vor retrage. Pare ciudat, încă deseori bolile vin din cauza subestimării propriei vieți.

16. Acordați 15 minute pe zi gândurilor pozitive. Așezați-vă comod și gândiți-vă din inimă „Fie ca toți să fie sănătoși și să le fie bine tuturor!”

17. În fiecare zi imaginați-vă cum veți fi sănătos și fericit. Spre exemplu, peste o săptămână veți fi o persoană care zâmbește și veți fi într-un loc foarte plăcut. Astfel de gânduri vă vor încărca cu energie de viață și cu sănătate.

18. Acest punct este cel mai important. Adresați-vă pentru ajutor lui Dumnezeu. Rugați-vă, mergeți la biserică și rugați-vă să vă tămăduiască. Veți deveni sănătos!

Schimbându-vă atitudinea față de dvs. și de sănătatea dvs., veți descoperi noi posibilități ale propriului organism, iar viața va fi mai veselă și mai prosperă.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”